Facturatie

Wil je na een verkoop graag een factuur naar klanten sturen? Dat kan met de module facturatie van PayPro. Een fiscaal correcte factuur, en de opmaak bepaal je uiteraard zelf.

Facturatie
  • Jouw opmaak
  • Na elke verkoop
  • Ook los te versturen
€ 7,50 Per maand

Geen omkijken

In sommige gevallen is het gebruikelijk om na een verkoop ook een factuur naar je klanten te sturen. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van het type product of onderneming. Met facturatie van PayPro hoef je er zelf niet naar om te kijken.

Automatisch gegenereerd

De facturen worden automatisch gegenereerd door PayPro en namens jou aan de klant gestuurd. Na elke verkoop, maar ook eventueel los op jouw verzoek. Op de factuur staan alle vereiste fiscale gegevens, plus datgene wat je zelf nog wilt aanvullen.

In jouw huisstijl

Als je de module facturatie aanzet, kun je ervoor kiezen om een standaard factuur te laten versturen. Maar het is bij ook Payro mogelijk om de opmaak helemaal in jouw huisstijl te doen. Zo blijven je factuur en jouw bedrijf herkenbaar.

PayPro Guide

Ben je benieuwd hoe je deze module kan instellen in je PayPro account? We leggen het je uit via een video in de PayPro Guide.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook automatisch facturen laten versturen naar je klanten?