Gratis WooCommerce plugin

Onze gratis WooCommerce plugin is perfect voor alle verkopers met een WordPress-website. In combinatie met PayPro voeg je de benodigde betaaldienstverlener toe om de verschillende betaalmethoden voor jouw webshop te kunnen beveiligen en mogelijk te maken.

Verbinden met WooCommerce

Bekijk onze video en informatie over hoe je WooCommerce binnen een paar minuten met PayPro kunt verbinden en waarom het zo makkelijk is.

Waarom WooCommerce

WooCommerce is een krachtige en de meest gebruikte webshop plugin voor het WordPress-platform. Het biedt jou alle functies die nodig zijn om fysieke en digitale producten te integreren, met behoud van de gemakkelijke bruikbaarheid die bekend is van het moederplatform. Daarom is het ook voor niet-ontwikkelaars mogelijk om eenvoudig een webshop op te zetten. In eerste instantie is WooCommerce zelf gratis te downloaden en op te zetten. Om jouw webshop te optimaliseren kun je kiezen uit duizenden gratis en betaalde lay-outs en functies die jouw trechter- en conversiepercentage verhogen.

Logo woocommerce

Als je alleen geïnteresseerd bent in het verkopen van digitale producten op je WordPress website, kunt je ook een kijkje nemen bij Easy Digital Downloads om te zien wat het beste past bij jouw bedrijf en budget.

5 eenvoudige stappen om PayPro te integreren in je webshop

Om verschillende betaalmethoden in jouw webwinkel mogelijk te maken, hebben we een proces ontwikkeld dat het voor iedereen, zelfs zonder development ervaring, gemakkelijk maakt om deze twee systemen met elkaar te verbinden.

 1. Maak je account aan bij PayPro
 2. Download hier de WooCommerce Payment plugin
 3. Koppel de plugin aan jouw (test)webshop
 4. Kies een betaalmethode voor je betaalpagina (je kan deze altijd achteraf uitbreiden en in- of uitschakelen)
 5. Je webwinkel is nu klaar om (test)betalingen te ontvangen.

Maak je webshop compleet met de online betalingen van PayPro

PayPro is een betaaldienstverlener die verantwoordelijk is voor de online betalingen tussen de eindconsument en jouw webshop. Maar PayPro is meer dan dat. Wij richten ons op hoe wij ondernemers zo goed mogelijk kunnen helpen om te groeien. Bekijk de voordelen om WooCommerce direct met de online betalingen van PayPro te verbinden:

 • Gratis registratie en plugin
 • Eenvoudige koppeling tussen jouw webshop en jouw online betalingen
 • 12 meest gebruikte betaalmethoden (Credit Cards, iDEAL, automatische incasso ... )
 • Toegang tot tijdbesparende en omzetverhogende modules, bijvoorbeeld de promotiekracht van het affiliate netwerk van PayPro

Gratis koppeling

Bij PayPro is de registratie en de koppeling met jouw webshop gratis. Zodra je alles hebt ingesteld en de eerste verkoop hebt gerealiseerd, rekenen wij een vergoeding per transactie afhankelijk van de betaalmethode. Meer informatie over onze tarieven vind je hier.

Meer PayPro integraties

Als je nog niet hebt gekozen voor een eCommerce platform, kijk dan naar de handige integraties die wij voor jouw onderneming aanbieden.

 • Webshops & Integraties

  Bekijk onze directe koppelingen met WooCommerce, Opencart of Prestashop. Of onze indirecte koppelingen met Salesforce, Quickbooks, Google apps en nog veel meer.

 • Membership Plugins

  Handige tools voor verkopers die een inlog-omgeving voor hun klanten nodig hebben.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil jij ook een betaalsysteem dat makkelijk te koppelen is aan andere programma’s?