PayPro API

Door middel van de PayPro API kun je gebruik maken van onze diensten in je eigen applicaties. Om te beginnen met het gebruik van de API hebben wij hieronder een duidelijk stappenplan beschreven.

Stap 1 - Upload bestand naar je server

Download een van onderstaande bestanden die voor jou applicatieontwikkeling van belang is. Upload dit bestand naar de map van je applicatie om te beginnen met het gebruik van de API.
Download PayProApiClass.php

Stap 2: Gebruik je API key

Om commando's te sturen is een API key nodig. Jouw API keys staan hieronder. Deze API keys zijn persoonlijk en dien je niet met derden te delen. Om je nog meer veiligheid te bieden, kun je elke API key voorzien van permissies en IP restricties. Zo voorkom je onnodige schade mochten ongewenste personen ooit meer toegang krijgen tot je applicatie dan de bedoeling is. Een beetje tijd investeren in het goed instellen van de API key is zeker erg belangrijk!

Je moet ingelogd zijn om je persoonlijke API keys te zien.

Inloggen

Stap 3 - Gebruik onderstaande code

Om je een goede start te geven, staat hieronder voorbeeldcode die je vrij mag gebruiken voor jou applicatie. Deze voorbeelden maken gebruik van het bestand dat je in stap 1 hebt gedownload. Zorg ervoor dat deze dus goed zijn ingesteld. Enige kennis van programmeren is wel belangrijk om onderstaande te begrijpen.
Selecteer tekst

Documentation

Test Console

Het is niet altijd even makelijk om zomaar een commando te testen. Om je daar zoveel mogelijk bij te helpen, hebben wij een test console gemaakt. Hiermee kun je commando's versturen via een console en het resultaat van het commando eenvoudig terug lezen. Zo weet je direct of het resultaat is wat je zou verwachten!
Naar de test-console

Wil een en ander nog steeds niet lukken na het doornemen van deze pagina, neem dan contact op met onze support afdeling.