Acceptatiebeleid

We doen eerst een aantal checks en controles voordat je PayPro account helemaal actief is. Wil je snel beginnen met verkopen? Hier lees je meer over ons acceptatiebeleid.

Alleen producten en diensten

PayPro mag alleen betalingen verwerken voor de verkoop van producten en diensten. Dat betekent dat we geen transacties verwerken voor giften, donaties of crowdfunding. Daarnaast accepteren we geen klanten die 18+ content verkopen, cryptocurrency verwerken of te maken hebben met drugs- en/of wapenhandel. Op je geregistreerde domeinnaam moeten wij duidelijk kunnen zien wat je verkoopt.

Te uploaden documenten

We doen een aantal uitgebreide checks om fraude te voorkomen en zodat je account helemaal goed ingesteld staat. Als verkoper hebben we een aantal documenten nodig die je kan uploaden in je PayPro account:

  • foto/scan van geldig identiteitsbewijs;
  • ondertekende raamovereenkomst;
  • ondertekend SEPA formulier.
Alle gegevens dienen overeen te komen met de gegevens die in het account staan. Verder moeten de raamovereenkomst en het SEPA-formulier met pen ondertekend zijn, plus alle pagina’s los geparafeerd.

Buitenlands bedrijf

Heb je een bedrijf in het buitenland en wil je dat PayPro je transacties verwerkt? Dat is geen probleem zolang je in Europa bent gevestigd. Naast de al genoemde documenten hebben we dan ook een gewaarmerkt uittreksel van je Kamer van Koophandel nodig. Als het uittreksel niet in het Nederlands is, dient het de officiële Engelse vertaling te zijn.

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Wil je ook snel beginnen met verkopen?