1-Click-Upsell

Boost je omzet via een 1-Click-Upsell. Na betaling kan de consument gemakkelijk, veilig en snel met één klik op de muis toestemming geven voor de plaatsing van een extra order.

1-Click-Upsell
€ 0.35 Per transactie
0.0% Variabele kosten
  • Boost je omzet
  • Hoge conversie
  • Volledig in eigen stijl
  • Eenvoudige installatie

Verhoog je omzet

Uit onderzoek blijkt dat een 1-Click-Upsell gemiddeld 25% tot soms wel 50% extra omzet kan genereren per klant. Het betaalgemak in combinatie met de timing kan je sales kansen aanzienlijk laten groeien. Dit komt mede doordat de consument in de 'buyers mood' is en jouw aantrekkelijke deal dus niet kan laten schieten.

Volledig in eigen stijl

In plaats van een 1-Click-Upsell page bieden wij een 1-Click-Upsell knop aan. Hierdoor kan je jouw 1-Click-Upsell pagina geheel naar eigen stijl inrichten!

Met één muisklik akkoord

Met de 1-Click-Upsell kan jouw klant na betaling van de eerste order, met één muisklik akkoord geven voor een aankoop van een extra order. Het bedrag wordt per SEPA-incasso eenmalig automatisch afgeschreven van de bankrekening die gebruikt is bij de aankoop van de eerste order.

Eenvoudige installatie

De 1-Click-Upsell knop is een linkje dat bruikbaar is na een aankoop die via PayPro verwerkt is. Het enige dat je hoeft te doen is de 1-Click-Upsell knop op je pagina na ‘geslaagde betaling’ te plaatsen, ook wel ‘thank you page’ genoemd. Hier wordt de klant na de eerste aankoop dan automatisch naar doorverwezen.

PayPro Guide

Ben je benieuwd hoe je de 1-Click-Upsell kan instellen in je PayPro account? We leggen het je uit in de PayPro Guide.

Meer weten?

Heb je verdere vragen over 1-Click-Upsell of wil je graag meer informatie over PayPro?

Bel mij terug

Duizenden ondernemers gebruiken PayPro

Heb je nog verdere vragen of wil je graag meer informatie?